Trots att denna hemsida är en hyllnig till den stora och ökända bandyklubben IF Boltic, finns det ännu ett bakomliggande syfte med sidan. Vi vill uppmärksamma klubben och dess historia, men utöver det också uppmärksamma och främja föreningsbildande. Vi anser att idrottsföreningar bidrar till så många möjligheter och fördelar och vill såklart att Sverige fortsätter i samma riktning. Det är viktigt med fungerande föreningar, stora som små föreningar med stora som små barn ska ha möjligheten att delta i en idrott och känna samhörighet.

Det finns många sätt att hålla liv i en förening men en sak som vi anser sticker ut på många sätt är försäljning av diverser produkter för att som ett lag/klass/förening tjäna ihop pengar för att tillsammans växa och hitta på något kul. Denna försäljningsaktivitet ger upphov till ett driv hos de inlandade, de säljer för sin egen (lagets/klassens/föreningens) skull. Genom sån här typ av försäljning får man ut så mycket mer än bara pengar. Här nedan listas ett par produkter som kan säljas för att tjäna ihop pengar åt förening, klass etc.

Kakservice

Kakservice är ett populärt val för ungdomar som vill tjäna ihop lite extra kapital till sin förening. Deras sortiment består av populära kakor, knäckebröd och godissorter i fina exklusiva förpackningar. Förtjänsten hos försäljarna ligger mellan 36-42 % vilket är väldigt högt för produkter som nästan säljes av sig själva. Definitivt ett bra val för att tjäna pengar till laget.

Bambusa

Bambusa erbjuder lättsålda Ankel- och Klassiska strumpor. Det som gör dem lite unika är just att de är gjorda av bambuviskos från ekologisk bambu. Paketen kommer i 5 eller 7 par och av de 200kr de säljs för behåller ni 80kr.

Sockgrossisten

Hos Sockgrossisten får du möjlighet att sälja sockor och underkläder. Precis som Kakservice och Bambusa får du en andel av det du säljer. För er som inte nöjer er tillräckligt med försäljning av strumpor har därför ingen anledning att hänga med läppen, sälj sockor istället!

MeGlow

Me Glow har reflexer som laget, föreningen eller klassen kan sälja. De har allt från nyckelringar och paraplyn till gympapåsar och klassiska reflexer. Väldigt smidigt såhär till mörkare tider såklart.

Fisk och skaldjur Norden AB

De erbjuder, som ni hör i namnet: Fisk och skaldjur och även en provision på 20%. Vem gillar inte fisk? Detta företag har dyrare produkter men med det krävs färre sälj för att komma upp i en hög pengasumma.

Grandins utvalda

Här får ni möjligheten att sälja olika såser, risottoblandningar, knäckesticks, choklad, salami och massa annat. Försäljningen säljs direkt med produkten i hand och precis som de andra företagen medföljs en beställningslista. Desto mer som säljs, desto högre bonus.